Vi finns här för dig!

Ibland behöver man mer hjälp, ibland behöver man mindre... Oavsett så ser vi till att du får den hjälp du behöver och vill ha. Du får en samarbetspartner du kan lita på!

logo_v2_hex_000000.png

F.A.Q (Vanliga frågor)

Om Oss

Vad är Kite Sverige AB?


kite Sverige AB är ett bolag med Säte i Gävle som har som vision att förenkla, förtydliga och förbättra våra kunders ekonomiska situation. Vi vill hjälpa våra kunder att ligga i framkant digitalt, Men att man fortfarande har tryggheten med en personlig rådgivare som man kan kalla in vid behov. Kite står för Kunskap, Intresse, Tid och Ekonomi, helt enkelt för att detta är vad vi hjälper våra kunder med!
Har Kite egna system och verktyg?


Nej det har vi inte! Vi på Kite har valt att inte vara en mjukvaruutvecklare utan vi jobbar istället tillsammans med några av de bästa ekonomiprogram bolagen i Sverige t.ex: Visma. Genom att våra kunder använder Visma så kan de vara trygga att konturnerlig progamutveckling sker. Visma ger också en trygghet då man har väldigt säkra rutiner för backup direkt i molnet.
Varför ska jag ta hjälp av Kite?


Om Kite är rätt för er vet ni bara själva. Vi har fast lågt pris på all löpande redovisning, Ett brett utbud av tilläggstjänster, en kvalifcerad kontaktperson, En molnbaserad tjänst där du kan säga hejdå till onödiga utskrifter och papperskopior. Vi hjälper dig att sköta ditt företag från din smartphone, allt till ett fastpris. Vi erbjuder dessutom tjänster som kan få ditt företag att lyfta till en ny nivå: Finansieringsrådgivning, Affärsutveckling, Skatterådgivning, Affärssystem, Rese & utläggs system samt mycket mycket mer...
Är Kite ett tryggt val?


På Kite följer vi tydliga rutiner kring arbetssätt vilket leder till tillförlitliga processer. All data sparas i molnet med backup. Systemen vi använder via Visma är kvalitetsäkrade.

Bli kund


Bokning online

Vad händer när jag bokat ett möte via hemsidan?


Det som händer är att du får en bekräftelse på mötet via den epostadress du använde vid bokningen. Rådgivaren kommer att ringa dig på utsatt tid på det nummer du har angivit. Om du har bokat ett informationsmöte så ringer rådgivaren för att stämma av var/hur ni ska ses samt att förbereda dig inför mötet.
Hur fungerar det att boka ett möte via KITEs hemsida?


Om du vill boka ett möte med oss väljer du "boka möte" i menyn och följer stegen i bokningen när du hittat den tjänst du är intresserad av. Det du bokar är en tid för ett telefonsamtal där vi går igenom ditt behov, var/hur vi ska ses (Online, telefon, hos dig eller hos KITE) samt vad det kommer att kosta (inga överaskningar i efterhand här!). Naturligtvis kan du börja med ett kostnadsfritt informationsmöte om du är intresserad av att bli kund!
Vilka tjänster kan jag hitta viia KITEs hemsida online?


Du kan boka tjänster hos Trygga avtal Sverige som är en samarbetspartner till KITE. De tillhanda håller juridisk rådgivning via ett nätverk av advokater och jurister. En populär tjänst är avtalsgranskning för 300kr/sidan (minimum 900kr). Du kan även hitta länkar till Tjänstepension via PENSURE som har en tjänstepensionsförsäkring utan % avgift på försäkringsskalet. Läs mer under rubriken tjänstepension och via pensures hemsida. Du kan även hitta finansiering digitalt via ditt bokföringsprogram via techstartupen Capcito som gör det enkelt för småföretagare att få tag på likviditet. Du kan även köpa färdiga lagerbolag om du har bråttom att bli bolagsägare. Du har även möjlighet att boka in en rådgivningstimme med Jonas på Gävle Begravningsbyrå som hjälper till med testamente och Samboavtal.