"Ekonomibyrån som jag själv vill vara kund på"


Efter många år som anställd inom bank, specialvaror, försäkring, bemanning, finans och livsmedel var det dags för mig att bli egen företagare.


Att bli egen företagare var en stor omställning, samtidigt som det kändes naturligt när man är van ett stort ansvar. Säkerhetslinan var avskuren, men samtidigt har jag alltid tagit ansvar för det jobb jag utfört och att det finns en underliggande lönsamhet.


"Val är företagarens vardag"
Vår digitala lösning

Många val måste göras:

En bank, försäkringsbolag samt ekonomifunktion skulle väljas... Detta var svårt även för mig som har erfarenhet från bank och försäkring. Men det verkar som att alla dessa val är företagens vardag.


Efter en bank förfrågan till tre banker stod det klart att bankernas erbjudande var väldigt likvärdiga rent villkorsmässigt. Min erfarenhet i SEB´s IKF (Internet kontoret företag) blev avgörande mot Danske Banks som i och för sig erbjöd en spännande men för mig oprövad layout på sitt Internetkontor. Länsförsäkringar var inte riktigt med på banan när det gällde företagets finansiering (men de är säkert en helt okej bank för privatpersoner).


Länsförsäkringar fick behålla företagsförsäkringen (kompetenta här).


"Ekonomibyrån som jag själv vill vara kund på"

När det gäller ekonomi så var det extremt svårt att hitta rätt...

Min målbild var dessa punkter:

* En Modern och digitallösning

* En personlig kontakt

* En kontakt för många tjänster (Jag behöver ju både programvara, råd osv.)

* Ett rimligt pris


KITEs logotype

Efter att jag gått igenom de alternativ som jag såg lokalt samt några nationella digitala alternativ, kom jag fram till att jag inte hittade någon aktör som uppfyllde mina krav.


Det var när jag genomförde den sammanställningen som Kunskap IT Ekonomi (KITE) Sverige AB föddes. Jag ville skapa ekonomibyrån som jag själv vill vara kund på.


Tänk om man bara behövde välja en aktör!?

Vad skulle du då göra med all tid som du skulle spara?


Om du vill veta mer om tankarna bakom KITE eller vad vi kan göra för dig och ditt bolag?


Kontakta mig eller min kollega Kristofer idag:Per Berggren 070-781 06 06

Kristofer Rosendahl 070-447 55 00


Vi ses och hörs!


Mvh.


Per Berggren


Ps. Passa på att kika på vår film "Ekonomihantering 2.0".ds