Företagarlivet...

Uppdaterad: 9 nov 2018

Hej Företagare, lägger du alldeles för mycket tid med administrativa sysslor som bokföring och kvittohantering?


Vårt förslag är att du istället lägger mer tid på din passion och låter oss på KITE hjälpa dig med dina "måsten". Vi kan hjälpa dig spara tid och PENGAR!


KITE arbetar idag Visma eEkonomi som är ett digitalt bokföringsprogram med stora möjligheter. Du kan integrera flera andra behändiga system med eEkonomi för att skapa ett digitalt flöde.


Smart, enkelt och tryggt!

Du som ägare kan också ha full koll på din ekonomi i realtid via eEkonomi-appen. Att du dessutom kan fakturera direkt i mobilen efter utförd tjänst är bara en bonus!


Vore det inte skönt att prata framtid istället för historia när du träffar din ekonomibyrå?


Den vanligaste önskningen som företagare uttryckte till mig när jag arbetade på bank var att man ville har mer proaktiva råd från sin redovisningskonsult (som de ofta kallade för revisorn...).Vi hjälper dig gärna in i framtiden genom att prata framtid. Visma eEkonomi är den ekonomiska digitala vägen till framtiden. Men var inte rädd hos KITE betyder inte digitalisering att vi slutar träffa dig. NEJ digitalisering innebär att vi kan träffa dig mer och prata utveckling, effektivitet och framtid!


Vill du ha hjälp? Eller känner du någon annan företagare som skulle behöva vår hjälp?

Tveka inte att ringa eller maila mig.


0707810606

per.berggren@kitesverige.se