Förtroende, kunskap och kvalité

Förtroende, kunskap och Kvalité är de tre ord jag skulle välja för att beskriva min kollega Kristofer Rosendahl styrkor i sitt arbete.


Kristofer började studerade ekonomi vid Södertörns Högskola under 2001. För att 2003 flytta "hem" till Gävle för att avsluta studierna och ta examen på Högskolan i Gävle.



"Auktoriserad revisor 2012"

Kristofer blev under studierna väldigt intresserad av revision. Första anställning var på Öhrlings PricewaterhouseCoopers nu PwC som revisorsassistent. Här laddes grunden för Kristofers kunskaper inom revision med långa och lärorika arbetspass med några av Gävles mest kända revisorer. 2012 skrev Kristofer revisorsexamen med lyckat resultat för att bli auktoriserad revisor.



De fyra kommande åren arbetade Kristofer med rådgivning som nära samarbetspartner till flertalet små, medelstora och stora bolag i Gävle med omnejd. Kristofer är känd för av sina kunder att han är proaktiv, noggrann och kunnig.


Efter fyra år som revisor på PWC valde Kristofer att ta ett nytt steg i karriären genom att börja på KPMG i Gävle. Kristofer var med KPMG i två och ett halvt år och hann på den tiden lära sig om de skillnader som finns i revisionsbranschen.


"Väldigt trevlig och social"

Under åren som revisor har Kristofer skaffat sig en bred kunskap inom redovisning, affärsutveckling, bolagsvärdering, organisationsförändringar, bolagsstruktur, bokslut, deklarationer samt naturligtvis revision. Det det handlar om är rådgivning och förtroende. När du har med Kristofer göra så vet du att du får en kille som ger 100% utan att lämna några "loose ends".


Kristofers nya arbetsplats

På KITE kan ni få hjälp av Kristofer som nu är auktoriserad redovisningskonsult via FAR. Förutom att Kristofer är väldigt skicklig på det han gör så är han även väldigt trevlig och social. Ta en träff med honom själv så kommer du förstå vad jag menar...



Ring honom på 070-447 55 00 eller maila på kristofer.rosendahl@kitesverige.se och ta reda på själv vad han skulle kunna göra för er!